Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show pe pagina lui Florin Cîțu: românii EXASPERAȚI de inflație au explodat după ce premierul a anunțat că salariile românilor au crescut

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu continuă să posteze pe pagina sa informații privind creșteri ale salariilor angajaților din privat și creșterea puterii de cumpărare. Ajunși la exasperare din cauza creșterii continue e prețurilor la alimente, combustibili și gaze sau energie electrică, mai mulți utilizatori Facebook au izbucnit chiar pe pagina premierului.

Citește și: Florin Cîțu: Trecem la locuri de muncă bine plătite, pregătim terenul pentru o schimbare de paradigmă - VIDEO

"Un deodorant de atârnat in toaleta era 5 Ron,acum e 10ron,pensia mea e aceiași,credeți că îmi mai permit să cumpăr?asta e un singur exemplu,și sunt sute,unde e mărirea nivelului de trai?și am copil in clasa a 12 a,că na l.am.nascut la 40 de ani că nu era să îl omor.ce ii spun?mama du-te la muncă?că vrea la facultate că orice copil", scrie o utilizatoare Facebook.

"Citu, ești rupt de realitate! Ești un blestem pentru tara! Și pentru PNL pe care în 2024 nu îl va mai vota nimeni!", scrie un alt utilizator.

"Cred că ești obsedat să spui mereu la fiecare postare că românii o duc mai bine sau că salariile au crescut, în realitate suntem praf si pulbere, totul sa scumpit: gaze, electricitate, carburanti, materiale construcții, un exemplu simplu : un metru cub scândură era 800 lei luna trecută acum este undeva la 1400lei iar eu la salariul minim am luat în plus 20 lei și vă lăudați că au crescut salariile toți sunteți niște habarnisti aroganți cu capul în nori care vă pricepeți numai la cifre din pix ca să câștigați electorat", scrie un alt utilizator.

Printre cei care comentează se află însă și oameni care achiesează la afirmațiile premierului.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.