Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Show-ul Masked Singer Romania, lider de audienţă vineri seara

grafic crestere

Semifinala "Masked Singer România", difuzată vineri seară la Pro TV, a fost lider de audienţă, potrivit news.ro.

În intervalul orar 20.28 - 22.28, Pro TV a fost lider de audienţă înregistrând 6.5 puncte de rating şi 20.9% cotă de piaţă în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

Publicul a decis, vineri seară, că Vulpoiul este cel care trebuie să părăsească competiţia. Sub masca acestuia s-a aflat Costi Ioniţă.

Artist şi producător muzical, Costi a cunoscut succesul internaţional şi a fost nominalizat la Premiile Grammy, videoclipurile lui au strâns peste 300 de milioane de vizualizări de la începutul anului până în prezent.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce orașele intră în scenariul roșu unul după altul: 'Obiectivul nostru e ca oamenii să ducă o viață cât mai normală'

"Nu e simplu, serios, să stai cu câteva kilograme pe tine. Plus că te încălzeşti şi mai trebuie să şi cânţi, să mai şi dansezi, să mai şi faci parte din show, vine şi coregraful cu stânga-dreapta, sus-jos, trebuie să le ţii minte pe toate. Este într-adevăr o experienţă frumoasă, şi pentru un artist care vrea să aibă ceva în palmares, eu zic că emisiunea asta îşi spune cuvântul clar în cariera lui", a spus Costi Ioniţă.

În urma voturilor, Corbul, Leoaica, Panda şi Căpcăunul se vor lupta săptămâna viitoare pentru titlul de cea mai iubită mască.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.