Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şi ce dacă n-am voie? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou! Reacția lui Gigi Becali în ziua votului care l-a transforma în inculpat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Omul de afaceri Gigi Becali știa că încalcă legea în ziua în care a mers să voteze la Referendumul pentru familie din 2018! Sosirea sa la secția de vot s-a lăsat cu mare vâlvă, iar în fața presei Becali a făcut ca totul să pară un mizilic!

"Şi ce dacă n-am voie? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou, a spus atunci patronul FCSB, care a mai stat în spatele gratiilor", spunea pe atunci Becali, care acum a ajuns să fie trimis în judecată pentru gestul său.

Extrem de drastic împotriva căsătoriilor între cupluri formate din persoane de același sex, Becali și-a nuanțat poziția după ce Referendumul a picat la vot!

Citește și: Ultimă oră - Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru fraudă la vot

"Dar dacă îi văd în Biserică vor fi mari probleme. Pentru că spune Sfântul Ioan Gură de Aur: Dacă vezi pe cineva care batjocorește pe Hristos și îi dai o palmă îți sfințești mâna. Eu am să-mi sfințesc mâinile în Biserica Ortodoxă Română dacă văd așa ceva! Nu vreau să văd niciodată în BOR o rușine a trufiei. Da? Căci e diferență. Eu în Biserica Ortodoxă Română n-am să văd urâciunea asta. Eu am să merg la ei la primărie. Scopul final al Satanei este bajocură de Hristos: și asta vor ei. Să facă căsătorie în primărie și apoi în biserică”, a a mai spus Gigi Becali, conform DigiSport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.