Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sibian reţinut de poliţişti brașoveni după ce a fost depistat cu un permis de conducere fals

Inquam Photos / George Calin
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Un bărbat din Sibiu a fost reţinut de poliţiştii braşoveni după ce a fost depistat în trafic, la volanul unui autotren, cu un permis de conducere fals, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost oprit în trafic, pentru control, şi în momentul în care i-au fost solicitate actele la control, acesta a prezentat un permis de conducere cu privire la care există suspiciunea că ar fi falsificat.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

"Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale autovehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a săvârşirii altor infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Braşov", a precizat sursa citată.

Sibianului i s-a întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi uz de fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.