Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sibiu - Primele persoane vindecate de infecția cu COVID-19 au fost externate din spital

Facebook
coronavirus vindecat

Primele trei persoane vindecate ca urmare a infecţiei cu COVID-19 au fost externate luni din spital, în timp ce numărul celor testaţi pozitiv a ajuns la 55, a anunţat luni, Prefectura Sibiu.

"În judeţul Sibiu, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 este în creştere, ajungând astăzi, 6 aprilie, la 55 de cazuri. În ceea ce priveşte rezultatele negative, în judeţul nostru se înregistrează 282 de rezultate negative. La data curentă, Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu monitorizează un număr de 2206 persoane izolate şi 531 persoane în carantină în 7 centre de carantină de pe raza judeţului. Tot astăzi au fost externate şi primele 3 persoane vindecate, ca urmare a infecţiei cu SARS-CoV-2", a transmis Prefectura Sibiu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

Potrivit sursei citate, "în cursul zilei de ieri, 5 aprilie, au fost aplicate 195 de sancţiuni în valoare de peste 340.000 lei, dintre care 168 de sancţiuni, în valoare de 300.000 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.