Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii din județul lui Klaus Iohannis nu iau în seamă recomandările sale: 28 de cadre medicale s-au infectat şi sunt internate în spital

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

La fiecare apariție publică, Klaus Iohannis face apel la populație să poarte mască, să respecte distanțarea socială și să se spele pe mâini. Însă, tocmai unele cadre medicale nu iau în seamă recomandările președintelui. Prefectura Sibiu a anunţat că un număr de 28 de cadre medicale sunt confirmate cu noul Sars-CoV-2 şi sunt internate în spital.

„În ceea priveşte numărul cadrelor medicale confirmate cu noul Sars-CoV-2, menţionăm că, la nivelul judeţului Sibiu de la începutul pandemiei au fost confirmate 176 de persoane”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Sibiu, într-un anunţ de presă.

Citește și: EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Sursa citată precizează că, în momentul de faţă, un număr de 28 de cadre medicale sunt confirmate cu noul Sars-CoV-2 şi sunt internate în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.