Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sibiu: Un şofer depistat de patru ori în trafic băut şi fără permis, arestat preventiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un şofer care a fost depistat în trafic de patru ori de poliţişti, fără permis şi băut la volan, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. 

"În revenire la ştirea difuzată în data de 8 ianuarie a.c., privind reţinerea unui bărbat depistat a patra oară conducând fără a deţine permis şi sub influenţa alcoolului pe raza localităţii Moşna, menţionăm următoarele: În data de 8 ianuarie a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanţei care a emis mandat de arestare preventivă 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influenţa alcoolului", se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de IPJ. 

Ultima dată, şoferul a fost oprit în trafic de poliţişti duminică seara, în localitatea Moşna, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere, iar "la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat", conform sursei menţionate.

Citeşte şi: Tensiuni în coaliţie! Lider ALDE, semnal DUR pentru PSD: 'ALDE nu va ceda vreun minister, în caz de restructurare' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.