Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silvestru Șoșoacă, băgat în dubă și dus la Poliție: A încălcat ordinul de protecție chiar înainte de a fi revocat / VIDEO

captura tv
Silvestru Șoșoacă

Din nou circ în (încă) familia Șoșoacă! Silvestru Șoșoacă ar fi fost luat cu duba și dus la Secția 6 de Poliție din București, după ce ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, potrivit România Tv.

Potrivit  România Tv, acesta ar fi fost dus la Secția 6, și l-ar fi sunat pe jurnalistul Victor Ciutacu în direct din duba mașinii.

Silvestru Șoșoacă susține că a fost prin cartier, locuind în același cartier după separarea de Diana Șoșoacă, și nu a realizat că era la mai puțin de 200 de metri de casa ei. În acel moment, un echipaj de Poliție a venit imediat și a fost luat în dubă pentru a fi dus către Secția 6 de Poliție.

Surse judiciare au explicat pentru ȘTIRPESURSE.ro cum s-au petrecut lucrurile. Silvestru Șoșoacă a trecut cu mașina pe lângă casa fostei sale soții și atunci s-a activat alarma dispozitivelor. Polițiștii l-au oprit și l-au dus cu duba la secție, pentru audieri. Între timp, instanța a emis soluția privind scoaterea brățării de monitorizare. Acum , lui Silvestru Șoșoacă îi va fi înlăturată brățara, dar s-a ales și cu un dosar penal pentru încălcarea ordinului.

Silvestru Șoșoacă a filmat chiar toată întâmplarea, când a fost sunat de către polițiști după ce a-au activat dispozitivele de monitorizare pentru că s-a apropiat de locuința fostei soții, în timp ce se afla în mașină.

Întâmplare vine chiar înainte de a începe judecata pe fond având ca obiect emiterea unui ordin de protecție cerut de Diana Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă mai avea puțin să scăpa de brățară

 

„Pe 8 martie începe judecata pe fond a cererii prin care Diana Şoşoacă a cerut ordin de protecţie. Acum este un ordin provizoriu, iar cel permanent poate ajunge la 12 luni, după ce înainte perioada era de 6 luni. Cele două personaje, care au tulburat viaţa politică dar şi viaţa publică, sunt practic legate prin această decizie. Asta deoarece Diana Şoşaoaca va avea şi ea o brăţară de monitorizare la modul figurat. De ce? Pentru că aceste dispozitive sunt conectate la telefoane care se localizează între ele, astfel că poate fi monitorizată şi Diana Şoşoacă, unde se duce, ce face, etc.”, a spus avocat Tonel Pop la România TV.

Paradoxal, Silvestru Șoșoacă ar fi trebuit să ajungă la poliție astăzi, după ce ordinul de protecție provizoriu emis de Poliție la cererea Dianei Șoșoacă a expirat, urmând să îi fie scoasă brățara de monitorizare. Dispozitivul este conectat la o serie de dispozitive de monitorizare, unul aflat la Poliție și altul care emite o alertă pe telefonul Dianei Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă i-a confirmat jurnalistului Victor Ciutacu faptul că este în dubă, după ce ar fi fost surprins la mai puțin de 200 de metri de locuința (încă) soției sale.

„Poliția e foarte vigilentă, nu a reușit să intre în casă atunci când la Caracal era o fată arsă de vie, dar stă cu ochii pe Șoșoacă“, a spus, ironic, Victor Ciutacu.

Este foarte interesant de văzut momentul săltării de către echipajul de Poliție, în contextul comunicării publice a deciziei date de instanța de judecată. Dar dacă Șoșoacă a ajuns pe strada aceea mai târziu decât emiterea ordinului, nu cred că e nicio problemă.

Părea bulversat, zicea că îl duc spre secția 6, că pare că Diana și-a luat cartierul, nu doar strada. Era un om luat ca din oală. Și nu știu ce mă face să cred că a aflat de decizia instanței chiar când era în mașina de poliție“, a explicat Victor Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.