Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silviu Dorin Petrea, președintele Filialei Județene Brăila a Partidului Republican din România: Oamenii lui Tudose vandalizează sediul Partidului Republican din

obiectiv vocea brailei

Președintele Filialei Județene Brăila a Partidului Republican din România, Silviu Dorin Petrea, îl acuză pe primarul Brăilei, Viorel Marian Dragomir, și Poliția Locală de atitudine dictatorială și de abuz.

„Oamenii lui Mihai Tudose își fac de cap în Brăila, intrând și vandalizând sediul Partidului Republican din România, distrugând materialele publicitare și cortul pentru strângerea semnăturilor necesare depunerii candidaturilor la alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie anul acesta”. Liderul republican susține că, în loc să se ocupe de siguranța cetățenilor, de menținerea ordinii și liniștii publice, de combaterea grupărilor interlope care au pus stăpânire pe oraș, polițiștii locali din subordinea primarului Viorel Marian Dragomir intră peste adversarii politici, șicanându-i și intimidându-i.

”În ciuda acestor manifestări, în ciuda comportamentului abuziv al Poliției Locale, membrii Partidului Republican și cei ai Alianței pentru Unirea Românilor vor continua să lupte pentru eliberarea Brăilei de sub dictatura PSD. Pe 9 iunie, patrioții din Alianța AUR vor câștiga alegerile locale și vor reda orașului de pe malul Dunării măreția de altădată”, se mai arată în materialul de presă purtând semnătura lui Silviu Dorin Petrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.