Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silviu Lung Jr. e dorit la echipa lui Șumudică, Gazișehir Gaziantep. Jucătorul: 'Probabil cluburile o să discute şi o să se ia cea mai bună decizie pentru toți'

gsp.ro
Astra Silviu Lung

Marius Şumudică (48 de ani) a semnat recent cu formaţia Gazişehir Gaziantep, nou-promovată în prima ligă din Turcia. Fostul campion al României cu Astra ar putea aduce în următoarea perioadă un român la noua sa echipă, anunță MEDIAFAX.

Silviu Lung Jr. este jucătorul lui Kayserispor, fosta echipă a lui ”Şumi”, din 2017. Portarul de 30 de ani mai are contract cu actuala sa echipă pentru un an, dar ar putea ajunge încă din acest sezon la Gaziantep, unde ar lucra, din nou, cu Şumudică.

Citește și: Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

"Probabil cluburile o să discute şi o să se ia cea mai bună decizie pentru toţi. Mă simt bine în campionatul Turciei, un campionat puternic, un campionat extraordinar de antrenant. O să vedem pe viitor. Momentan mă bucur de vacanţă , nu mă gândesc la mutări", a spus Lung, la Telekom Sport.

Citește și: Nunta lui Radu Mazăre, spulberată în direct! ‘Nu mai folosiți acest termen’

350.000 de euro a plătit Kayserispor în 2017 pentru transferul lui Lung de la Astra. 31 de partide a bifat portarul român în acest sezon pentru echipa sa, în toate competiţiile. În prezent, Lung este cotat la 1,2 milioane de euro de site-urile de specialitate.

Un titlu de campion, o Cupă a României şi o Supercupă are în palmares portarul născut la Craiova, toate cucerite în perioada petrecută la Astra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.