Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silviu Lung Jr., portar român legitimat la echipa Kayserispor, ar putea să ajungă în La Liga, la Sevilla

gsp.ro
Astra Silviu Lung

Silviu Lung Jr. (30 de ani), portar român legitimat la echipa Kayserispor, ar putea să ajungă în La Liga, la Sevilla. Interesul este unul cât se poate de serios, acest lucru fiind recunoscut și de antrenorul lui Kayserispor, Bulent Uygun, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Contractul lui Silviu Lung expiră în vară, astfel că portarul are posibilitatea ca în iarnă să negocieze cu orice echipă și chiar să semneze un precontract. ”Silviu Lung, portarul nostru, a primit o ofertă oficială din partea celor de la Sevilla, iar în vară îi expiră contractul. Nu știm dacă în iarnă se va definitiva transferul lui, dar vom vedea ce se va întâmpla cu el. Mai avem oferte importante și pentru un alt jucător, Emre Demir.” , a precizat antrenorul Bulent Uygun.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

Lung evoluează la Kayserispor din iulie 2017, timp în care a prins 71 de meciuri, a primit 109 goluri și a ”închis” poarta în 14 partide. El a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru doar două echipe, Universitatea Craiova și Astra Giurgiu. Dacă va semna cu Sevilla, va avea parte de cea mai importantă mutare. Clubul spaniol evoluează an de an în cupele europene și este printre cele mai titrate din La Liga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.