Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silviu Mănăstire, către Dan Tapalagă și Mircea Toma: 'Nu va amenință nimeni, nu va mai victimizați!'

EVZ
Silviu Manastire

Fostul jurnalist Silviu Mănăstire care s-a autosuspendat vineridin funcția de secretar general adjunct al PNL, după ce în presă a apărut informația că în 2020 a fost implicat într-un scandal de violență domestică, vine cu noi precizări pe Facebook, în Ajun de Crăciun.

"Autorii celui mai imund atac la viața privată din media ultimilor ani se simt amenințati. Voi nu prea știți sa citiți! Darămite sa înțelegeți. Când am zis ca ma ocup, m-am referit evident la politrucii care au confiscat conducerea USR. Ca de aia l-am nominalizat pe Ghinea.

Active Watch și Mircea Toma, nu vreți sa fiți puțin îngrijorați de tonele de insulte și laturi care mi-au fost aruncate in cap de propaganda USR?! Pai, nu, ca tie Mircea Toma ți-a dat funcție la Stat, la CNA, același USR!

In concluzie, Nu va amenință nimeni, deci nu va mai victimizați! Voi sunteți ca Hoții aia care se ascund dar nu ii cauta nimeni! Ar fii culmea sa fiu supărat pe Tapalaga sau sa îl ameninț. Cine este vinovat, Tapalaga care a stat pe canapeaua lui Coldea de atâtea ori?! Sau ăla care trage sforile?", a scris Silviu Mănăstire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.