Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Silviu Mănăstire pune ținta pe liderul AUR: 'La Georgică e ca la Boschetăria de la Herăstrău. Hauriștii fac politica de manea'

Inquam Photos
silviu manastire

Silviu Mănăstire pune ținta pe liderul AUR: 'La Georgică e ca la Boschetăria de la Herăstrău. Hauriștii fac politica de manea'

Silviu Mănăstire a comentat, în stilu-i caracteristic, afirmația liderului AUR, George Simion, care, după ce s-a declarat un antivaccinist convins, a spus că-și va vaccina copiii.

Dacă va continua așa, azi-mâine, il vedem pe Georgica îmbrăcat in tricou curcubeu, cu sigla progresista la centura lui de camarad de arme.

Cei care îl cunosc foarte bine pe Georgica, creatia mediatica, de fapt, a bătrânului rezervist Filimon știu bine aplicativitatea instinctiva de care da dovada și aplecarea sa pentru uzufructarea proverbului: “apa, aerul si fraierul nu se termina niciodată”. De aia i-a trimis pe săracii cu duhul sa protesteze la ministerul Sănătății. Simion știe ca pe săracii cu duhul trebuie doar sa ii mângâi pe creștet și sa le spui: “sunt alături de voi”. Indiferent de subiect. Îl doare gura?

Azi e vaccinist pentru copiii lui, la televizor, mâine este antivaccinist la protest. Azi este cu Viktor Orban in gura, care ne fura Ardealul, mâine merge la Tebea sa plângă la gorunul lui Avram Iancu. Seara se agata de statuia lui Iuliu Maniu.

La Georgica e ca la Boschetaria de la Herăstrău, când vine Nicu Gigantu’ și întreba: “șefule, cum vrei sa o zic, din acordeon sau din vioara, pe voce sau la țambal”. Hauristii fac politica de manea.

Pot admite ca așa se face audiența, mai câștiga și el un ban din cardurile gold din aplicația haurista/ 5000 de lei plimbarea la Parlament și poza cu maimuța. A făcut 1 milion numai din cardeala asta. Toată lumea câștiga, lumea se răcorește de supărările si frustrările vieții, Georgica le zice bine, leafa de deputat merge, de făcut ceva real, o soluție reala pentru Romania nu are si nici dacă i-ar da cineva o soluție miraculoasa n-ar ști sa o pună in practica pentru ca pur și simplu omul asta nu a avut… “serviciu”… vreodată, singurul lui loc de munca înregistrat, fictiv de altfel, a fost la firma lui Lulea din Tunari, era expert marketing… Măcar aici au nimerit-o, asta stie sa facă Georgica, vinde dume!

Dar, spus mai pe șleau, așa ca la Obor, sa ajungi sa f… o țara din cauza unei p…(anglicar) de om ca asta e puțin cam mult!

Bai, Georgica, bai, camarazii lui Peste Târziu Cămașa Verde, este neconstituțională orice lege care ar prevede vreodată obligativitatea vaccinarii, de orice tip! Vaccinarea nu a fost, nu este și nu poate fi obligatorie in Romania!

Sincer, este și o forma de sadism dus la extrem sa îți bati joc de mințile unor duși cu duhul, sa ii tot ii scoți in strada ca pe ursi, jucati cu tălpile pe tăciuni încinși. E un fel de cruzime și o ticăloșie, pana la urma, sa exploatezi puținătatea de înțelegere si naivitatea unora. Sau, chiar ignoranta lor.

Da! țara are nevoie de vaccinare obligatorie! Împotriva imposturii, a escrocilor sentimentali care umbla cu tricolorul in spate dar care nu au muncit o zi in viața lor, sau n-au plătit un salariu, dar mor de grija IMM-urilor. Si mai avem nevoie de un tratament de urgentă pentru encefalita rusofila putinista. Dar, vine in curând si momentul vaccinului…

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.