Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, prima reacție, după calificarea în finala Australian Open: Mi-am promis că voi lupta!

www.ao.com
simona halep

Simona Halep s-a impus într-un meci dramatic în semifinala Australian Open, în fața judecătoarei din Germania, Angelique Kerber. În finală, Halep o va întâlni pe Caroline Wozniacki, într-un meci care se va desfășura sâmbătă.

”A fost foarte greu, tremur, sunt foarte emoţionată. Ştiam că va fi foarte complicat, joacă foarte bine, se deplasează şi loveşte din toate poziţiile. Mă bucur mult că am rezistat şi m-am putut impune. Al doilea meci foarte lung, nu e uşor să ai meciuri lungi la acelaşi turneu. Mulţumesc publicului că m-a susţinut şi ajutat. În acest meci am fost prima cu două şanse de a câştiga, am ratat, am spus că pot să revin, am avut încredere. După accidentarea la gleznă am decis să lupt pentru fiecare minge, apoi mă voi odihni, cu siguranţă voi face asta. Încerc să rămân foarte calmă, a fost un meci ca un montagne rousse, am făcut ceea ce contează, ce trebuie, dacă nu renunţi, poţi câştiga, sunt mândră de ce am realizat. O respect mult pe Caroline, ştiu că va fi la fel ca azi, va trebui să alerg, am nevoie de odihnă, atunci când am jucat finala la Roland Garros am spus că dacă voi fi în aceeaşi situaţie voi da tot ce pot, voi fi mai curajoasă. Vreau să fac ceea ce pot în finală, să cred că am şansa de a câştiga, să nu mă gândesc la titlu, dacă va veni, aşa va fi să fie", a declarat Halep la interviul de pe teren.”, a declarat Halep.

În ceea ce privește finala, Halep a spus că se așteaptă la un meci similar ca intensitate.

”O respect mult pe Caroline, știu că va fi un meci foarte greu. Atunci când am jucat finala la Roland Garros mi-am promis că voi face tot ce ține de mine pentru a câștiga”, a mai spus Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.