Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, ridicată ÎN SLĂVI de englezi: 'E ca o BALERINĂ'

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep rămâne o jucătoare populară în circuitul feminin, iar numele cunoscute din tenis nu se feresc să o laudă pe ocupanta locului 2 WTA. Ultima pe listă este Anne Keothavong, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Marii Britanii.

"Simona Halep e ca o balerină pe teren", a comentat tocmai cea care a fost implicată în scandalul monstru de la duelul direct din Fed Cup, atunci când a fost jignită de Ilie Năstase, conform Digisport.ro.

Citește și: Obiectiv URIAȘ pentru Andrei Roșu, românul care a traversat Marea Neagră

La Fed Cup, căpitanul nejucător al României, Ilie Năstase, a fost eliminat din arenă, după ce le-a jignit atât pe Konta, cât și pe Anne Keothavong (căpitanul nejucător al echipei adverse), la scorul de 2-1 pentru Sorana, în setul al doilea.

Apoi, după ce Cîrstea a făcut break-ul, jucătoarea din Marea Britanie a izbucnit în plâns întrucât a fost înjurată de spectatori, după care a părăsit terenul, iar meciul s-a reluat după o pauză de aproximativ un sfert de oră.

După ce britanica a revenit pe teren, Cîrstea nu a mai câștigat niciun game, cedând al doilea meci al întâlnirii, pierzând în faţa lui Konta, 2-6, 3-6.

În primul tur de la Wimbledon, acolo unde anul trecut a ajuns în sferturi, Simona se va duela cu Marina Erakovic, a doua întâlnire directă dintre cele două, după cea de la US Open 2015. Atunci, românca a mers mai departe, după ce neo-zeelandeza s-a retras la scorul de 6-2, 3-0 pentru Simona.

Citește și: Simona Halep vrea să dea lovitura carierei: 'Sunt ca pe jar'

Dacă va trece de Erakovic, românca o va întâlni pe învingătoarea meciului Beatriz Haddad Maia - Laura Robson, după care ar putea avea parte de o reeditare a semifinalei din 2014, cu Eugenie Bouchard.

Pentru asta, canadianca trebuie să treacă și ea de Carla Suarez Navarro, în primul tur, și de câștigătoarea partidei Marketa Vondrousova - Shuai Peng, în runda următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.