Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a dezvăluit cine a ajutat-o să ajungă campioană: 'N-am avut niciun dubiu și asta i se datorează doar lui'

Instagram
Simona Halep

Simona Halep a vorbit cu francezii, după victoria din runda precedentă, și le-a dezvăluit că atunci când era mică nu urmărea meciuri de tenis la TV.

"Urmăreai alte sporturi? Fotbal, poate? Tatăl tău a jucat pentru AS Săgeata Stejaru, în România", a fost întrebarea reporterului.

Citeste si: Vine POTOPUL - Hidrologii au emis CODUL ROȘU! Ce județe sunt vizate

Răspunsul extrem de sincer a venit imediat: campioana noastră a ținut să precizeze, în premieră, că succesul de care se bucură i se datorează tatălui său, Stere Halep, relatează Digisport.ro.

"Tata a fost fotbalist, dar nu profesionist. Tot ce am astăzi îi datorez tatălui meu. A fost atât de puternic mental! Îmi repeta tot timpul că voi fi o campioană. N-am avut niciun dubiu și asta i se datorează doar lui!

Mereu a avut o atitudine super pozitivă, știa că voi merge mai departe. Pe lângă tenis, mi-a mai plăcut handbalul. Obișnuiam să joc handbal la școală. De asemenea, urmăream sportivii români la Olimpiade, în special înotătorii și gimnaștii. Sunt sporturi pe care nu le vezi la TV, decât la Olimpiade", a replicat Simona.

Citeste si: Mii de pelerini cu steaguri maghiare îl așteaptă pe Papa Francisc la Șumuleu Ciuc. Suveranul Pontif a solicitat ca româna să fie prima limbă tradusă (FOTO) .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.