Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a fost anunțată de organizatorii turneului de la Doha: Când joacă meciul din turul II

Agerpres
Simona Halep

Simona Halep a declarat, marţi, că nu mai resimte dureri la piciorul drept, subliniind că va fi aptă pentru meciul cu rusoaica Ekaterina Makarova, din turul doi de la Doha. Ea a menţionat că şi-a dorit încă de când era mică să semneze un contract cu Nike.

"Piciorul este ok, dar trebuie să joc un meci oficial să văd cum va fi. Sper că nu se va întâmpla nimic şi voi fi aptă de joc. În primul rând mă gândesc la sănătate. Trebuie să fiu sigură că piciorul este ok. Sunt pregătită, m-am antrenat câteva zile. Chiar şi azi m-am antrenat şi o voi face şi mâine. Sunt pregătită să joc, dar voi vedea mai exact mâine. Toate jucătoarele din Top10 sunt capabile să câştige orice turneu şi orice meci. Eu sunt pregătită pentru oricine şi mă concentrez doar la mine, pentru că aşa este mai bine. Nu trebuie să te distragă nimic", a declarat Halep, informează wtatennis.com.

Citește și: Ce salariu IMPRESIONANT are șeful unității de ELITĂ DNA Ploiești – Cât de bogat e, de fapt, Lucian Onea

Halep a mai spus că a fost fericită că lumea a apreciat jocul prestat la Australian Open, subliniind că totul a fost minunat la Melbourne, chiar dacă a pierdut finala. "Totul a fost minunat la turneu, chiar dacă am pierdut finala, eu am ales doar lucrurile pozitive şi sunt foarte motivată. Totul a fost foarte bine pentru mine. Şi jocul s-a schimbat puţin, aşa că vreau să-l păstrez şi să joc fiecare meci ca acolo. Dar voi fi atentă şi la sănătatea mea", a precizat Halep, scrie news.ro.

Simona Halep a subliniat că este foarte bucurosă că a semnat un contract cu Nike: "Pot spune că era un vis încă de când eram copil, pentru că este vorba de o companie mare. Abia aştept să joc mâine cu noul meu echipament. Sigur că voi fi emoţionată, dar e un sentiment bun şi mă bucur că voi face parte din familia lor".

Citește: Teodorovici a recunoscut: Viitoarele mame ar putea avea o indemnizație mai mică- Cum va soluționa problema

Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, miercuri, în jurul orei 15.00, în turul doi al turneului de la Doha, cu premii de totale de 3.173.000 de dolari.

Meciul lui Simona Halep cu rusoaica Ekaterina Makarova, numărul 35 mondial, este al treilea de pe terenul central, după două întâlniri de simplu feminin.

Citește și: Nu i-a venit să creadă! Câți bani a primit Becali moștenire de la tatăl său

Tot pe terenul central, în ultima întâlnire a zilei, Mihaela Buzărnescu, numărul 43 mondial, va evolua contra letonei Jelena Ostapenko, favorită 6.

În al treilea meci de pe terenul 2, Monica Niculescu, locul 92 WTA, va juca în turul doi cu slovaca Magdalena Rybarikova, favorită 14 şi locul 18 mondial.

Citește și: Este oficial! El este românul care intră în administrația Trump – Ce instituție va conduce

Şi Sorana Cîrstea joacă, miercuri, la Doha, în turul doi, cu belgianca Elise Mertens, locul 20 mondial, sau Timea Babos, din Ungaria, locul 35 mondial. Meciul este al doilea de pe terenul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.