Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a intrat în PANICĂ, după ce a aflat că are hernie de disc: REFUZĂ să se opereze - 'Fac exerciţii şi fizioterapie'

Roland Garros
Simona Halep suparata

Simona Halep a revenit cu precizări despre hernia de disc de care suferă, menţionând că nu se pune problema unei operaţii, ci a unui tratament ce va consta în exerciţii şi fizioterapie.

"Mulţumesc fanilor mei de peste tot şi în special din România, pentru grija pe care mi-o poartă şi care sunt îngrijoraţi după ştirile apărute în mass media din România. Aş dori să precizez că este o hernie de disc, într-adevăr, dar sub nici o formă nu se pune problema operaţiei. Voi urmă tratamentul adecvat care constă în exerciţii şi fizioterapie. Voi reveni cu informaţii!", a postat Halep, pe Facebook.

Citește și: EXCLUSIV! Reacția Ecaterinei Andronescu cu privire la subiectul săptămânii: „Este convingerea mea fermă”

Simona Halep, locul 1 mondial, a anunţat, marţi, pe Twitter, că suferă de hernie de disc, şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie.

"Am făcut un RMN şi am o hernie de disc. Voi discuta cu medicii mei în următoarele zile, dar sper să revin rapid şi vă voi ţine la curent. Mulţumesc pentru sprijin şi încurajări", a scris Halep pe Twitter.

Citește și: Dezastru pentru Pro TV! Ce rival a reușit să-l pună la pământ

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, luni seară, la revenirea la Bucureşti, că s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, subliniind că marţi va face un RMN.

Halep, locul 1 mondial, a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat după primul set, câştigat de sportiva tunisiană, scor 6-1.

Citește și: Modificări radicale la TVR-Doi oameni de bază au fost înlocuiți

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă întâlnirea până la capăt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.