Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a revenit în țară, cu trofeul Roland Garros: A fost primită cu covorul roșu, la Salonul Oficial de la Aeroportul Otopeni - LIVE VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Simona Halep sosire

UPDATE

Simona Halep a coborât din avion având în braţe o replică în miniatură a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

Liderul WTA, Simona Halep, a aterizat, luni, pe aeroportul "Henri Coandă", aducând trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros, primul turneu de Mare Şlem pe care l-a câştigat românca în cariera sa.

Simona Halep a ajuns pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, urmând să fie primită, la Salonul Oficial, de către ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, dar și de preşedintele FRT, George Cosac.

Citește și: Iohannis, obligat să o revoce pe Kovesi: CCR a trimis motivarea la Monitorul Oficial-Ce conține documentul

Luni seară, pe Arena Națională, va fi organizată o ceremonie în care Simona Halep va prezenta trofeul pe care l-a câștigat la Roland Garros.

"Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toți, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează mâine (luni -n.r.), 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în față zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros! Toți cei care vor să o vadă pe marea noastră campioană sunt așteptați la Arena Națională!", reiese dintr-o informare a Primăriei Capitalei.

Citește și: Eugen Teodorovici, mesaj tăios pentru un gigant de pe piața locală! Replică de senzație a ministrului de Finanțe

Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei, intrarea fiind liberă.

Liderul WTA, Simona Halep, a câștigat primul său turneu de Mare Șlem din carieră, sâmbătă, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.

Citește și: Oreste aruncă bomba despre Mircea Badea: „Tu însuți fiind un pui de turnător” .

Înainte de a ieși din aeronavă, Halep s-a pozat cu echipajul avionului TAROM.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.