Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep A STRĂLUCIT, la gala WTA: Mesaj EMOȚIONANT are pentru fani, după ce a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului

Liderul WTA, Simona Halep, le-a mulţumit fanilor pentru susţinere, după ce a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a anului 2018, la gala de la Singapore.

Halep a postat o fotografie în care apare în ţinuta de la gală, o rochie neagră elegantă, şi cu trofeul în mână. “Cel mai bun an”, a scris ea, adăugând hashtag-ul “thankstomyfans”.

Citește și: eMag dă startul Black Friday. Când se organizează maratonul shopping-ului în 2018

"Cu siguranţă am avut un an extraordinar, cel mai bun din cariera mea. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Este un premiu minunat, foarte important şi sunt foarte fericită că l-am câştigat. Înseamnă foarte mult pentru mine că m-am calificat de cinci ori aici. Am amintiri grozave de la Singapore, este un oraş special pentru mine. Chiar dacă sunt tristă că nu pot juca în acest an, sunt foarte fericită că sunt din nou aici pe scenă", a spus Halep la ceremonia de la Singapore, potrivit digisport.ro.

Potrivit Digi Sport, românca a fost şi protagonista unui moment amuzant. Ea a spus mai întâi că este tristă că nu poate juca la Turneul Campioanelor şi că vrea o îmbrăţişare. Întrebată de cel care i-a prezentat premiul de la cine vrea îmbrăţişarea, Halep a răspuns: “De la tine”. “Sunt cel mai norocos bărbat din lume! Acum aş putea arunca microfonul şi mă pot întoarce la Los Angeles”, a reacţionat bărbatul după ce a îmbrăţişat-o pe româncă.

Citește și: Moment istoric! România mai bogată decât Ungaria

Simona Halep, liderul mondial la tenis feminin, a fost aleasă jucătoarea anului 2018, a anunţat, vineri, WTA. În plus, Simona Halep a primit un premiu special, ea fiind singura jucătoare care s-a calificat la toate cele cinci ediţii de la Singapore ale Turneului Campioanelor. Liderul WTA nu ia startul în competiţia din acest an din Singapore, la care s-a calificat de pe primul loc al clasamentului Race, din cauza accidentării la spate pe care a suferit-o la Wuhan, în luna septembrie.

Halep a câştigat în acest an turneul de grand slam de la Roland Garros, precum şi turneele de la Shenzhen şi Montreal. Românca încheie anul cu un bilanţ de 46 de victorii şi 11 înfrângeri şi ca lider mondial.

Citește și: A fost aprobat acest proiect! Se vor da milioane de lei pentru modernizarea acestui spital .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.