Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep a vorbit cu fostul ei antrenor Darren Cahill după ultimul meci: 'Mi-a zis că sunt nebună'

simona halep

Simona Halep, locul unu mondial şi finalista ediţiei trecute a Australian Open, a învins-o joi cu scorul de 6-3, 6-7 (5), 6-4 pe americanca Sofia Kenin, în turul al doilea al turneului, relatează Mediafax.

Acum se pregăteşte de partida cu Venus Williams, de sâmbătă, de la ora 10.00, însă după duelul cu Kenin a suprins, ea mulţumindu-i lui Darren Cahill, fostul ei antrenor. Cei doi au încheiat colaborarea în noiembrie anul trecut. "Partenerul meu de joc, Vasile (Antonescu), este cu mine şi este român. Am crescut împreună încă de când eram copii. El mă ajută puţin pe teren, iar în rest am aceeaşi echipă. Fizioterapeutul meu, Andrei (Cristofor), şi antrenorul Teo (Cercel). Ei sunt cu mine în fiecare zi şi le mulţumesc că suportă totul pe parcursul meciurilor mele. Am o echipă bună, chiar dacă Darren [Cahill] nu mai este cu mine oficial. El este încă apropiat nouă şi vreau să îi mulţumesc pentru asta", a spus Simona Halep la microfonul Eurosport.

Citește și: Rafael Nadal l-a învins cu scorul de 6-1, 6-2, 6-4 pe Alex De Minaur la Australian Open

De altfel, ea a dezvăluit discuţia purtată cu Darren Cahill chiar înaintea Australian Open, dar şi după meciul cu Kenin: "Tot ce îmi spune e foarte special. Înaintea turneului mi-a zis că trebuie să rămân puternică din punct de vedere mental deoarece nu am încă picioarele pregătite pentru tenis, iar asta va veni pe parcurs. Chiar şi dupa meciul de azi (n.red. - cu Sofia Kenin) am vorbit, mi-a zis că sunt nebună. Ştiam asta, dar, venind de la el este un pic mai important. Tot timpul îmi oferă sfaturi bune. Îl ascult şi cred că-l voi asculta pentru totdeauna".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.