Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep AMENINȚĂ cu REVANȘA viitoarea adversară: Românca e la 3 victorii de primul loc mondial

Inquam Photos / George Călin
Inquam Simona Halep

Simona Halep spune că ambele posibile adversare din sferturile de finală ale China Open, rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA sau poloneza Agnieszka Radwanska, locul 11 WTA, sunt jucătoare complicate, scrie news.ro.

"Amândouă sunt adversare complicate. Am jucat împotriva Dariei Kasatkina (n.r. - săptămâna trecută), aşa că poate e momentul unei revanşe, dar nu ştii niciodată. Este un adversar dificil, loveşte diferit şi luptă până la final. Trebuie să mă uit la ce am făcut la Wuhan, ce nu am făcut şi să încerc să joc mai bine. Radwanska are un joc foarte diferit. Trebuie să joc apropae de linii şi să fiu agresivă. Cu ambele trebuie să fiu concentrată aşa cum am fost azi, să încerc să joc cel mai bun tenis şi să nu mă gândesc la rezultat",a declarat Halep, potrivit site-ului WTA.

Citește și: SURSE! Indivizii care l-au escortat pe Liviu Dragnea la ÎCCJ nu fac parte din clanuri! La ce renumit club din Capitală au fost bodyguarzi

Halep a fost învinsă, marţea trecută, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Anterior, Simona Halep conducea, cu scorul de 2-0, în întâlnirile cu jucătoarea rusă de 20 de ani. Anul acesta, în turul al treilea al French Open, românca a câştigat cu 6-0, 7-5, iar anul trecut, în turul al doilea al turneului de la Miami, cu 6-3, 7-5.

Citește și: Vești bune pentru pensionari: Cine s-ar putea pensiona cu doi ani mai devreme

Halep şi Agnieszka Radwanska s-au mai întâlnit de zece ori şi şi-au împărţit în mod egal victoriile. Ultima i-a aparţinut româncei, anul trecut, în sferturi la Cincinnati, scor 7-5, 6-1.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a obţinut, miercuri, primul succes în faţa rusoaicei Mariei Şarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unui wild card, în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2 şi calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

Citește și: Țiriac declară război Băncii Naționale: De ce este acuzată BNR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.