Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, apariție de senzație la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan - VIDEO

fanatik.ro
simona halep wuhan

Simona Halep, locul 6 WTA, va reveni în circuit odată cu startul turneului de la Wuhan, o competiție de categorie Premier 5. Înainte de a intra pe hardul chinez, campioana de la Wimbledon și-a făcut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la petrecerea jucătoarelor, potrivit fanatik.ro.

Simona Halep, apariție de senzație la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan

După un US Open 2019 nu prea reușit, Simona Halep va reveni pe terenul de joc în China, la Wuhan. Tot în China, cea mai bună jucătoare a României a reapărut în lumina reflectoarelor. Halep a atras toate privirile la petrecerea jucătoarelor angrenate la Wuhan Open 2019. Într-o rochie roșie, simplă și elegantă, Simona a pășit pe covorul roșu de la petrecere.

Turneul de la Wuhan va reprezenta revenirea Simonei în circuit după aproape o lună de pauză. La finalul lunii august, Simona era eliminată în turul secund la US Open, scor 6-2, 3-6, 6-7, de americanca Taylor Townsend.

Simona Halep, favorită 4 la Wuhan. Rivale puternice pe tablou

Simona Halep va fi cap de serie numărul 4 în acest sezon la Wuhan Open, un turneu la care nu a excelat în ultimii ani. În cele cinci ediții de Wuhan de până acum, Halep a reușit doar o semifinală în 2016, atunci când a pierdut cu Petra Kvitova, scor 2-6, 2-6.

Citește și: Ilie Dumitrescu oferă ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Gabi Balint

La turneul de 900 de puncte de la Wuhan, Simona se va lupta cu o parte dintre cele mai importante jucătoare din circuit. Nu vor lipsi liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, locul 2, cehoaica Karolina Pliskova sau semifinalista US Open 2019, Elina Svitolina. Primele 8 favorite beneficiază de un prim tur liber în China și intră în competiție direct în runda secundă.

Iată tabloul capilor de serie de la Wuhan:

Simona Halep, favorită 4 la Wuhan. Rivale puternice pe tablou

Simona Halep vs. Xiyu sau Strycova în turul secund

Profitând de un bye în runda inaugurală, Simona Halep va evolua direct în turul secund împotriva câștigătoarei meciului Barbora Strycova (31 WTA) – Wang Xiyu (140 WTA). Acest meci se va juca duminică, de la ora 16:00.

În opinia pariorilor, Simona Halep are a treia șansă la trofeu în China, cu o cotă de 12. Primele două în acest top sunt Karolina Pliskova, cotă 9 și Ashleigh Barty, cotă 10. După Simona le avem pe Elina Svitolina, cotă 13, Angelique Kerber, cotă 15 și Belinda Bencic, cotă 18.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.