Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep ar putea scăpa de suspendare: a obținut o audiere în regim de urgență

Instagram
simona halep

Simona Halep și avocații săi au depus o solicitare pentru a se judeca în regim de urgență cazul de dopaj. Sports Resolutions, tribunalul independent de la Londra desemnat de ITIA (International Tennis Integrity Agency), cel care judecă în primă instanță cazurile de dopaj a acceptat solicitarea Simonei Halep.

În cazul în care această instanță îi va da dreptate, Simona Halep va scăpa de suspendare și se va alege doar cu o mustrare. Ea va putea reveni în circuitul profesionist de tenis, informează ProSport.

Halep a obținut o audiere în regim de urgență, astfel încât cazul ei să fie judecat în termeni de 3 luni de la prezentarea rechizitorului de către echipa sa.
Investigațiile făcute de experții angajați de Simona Halep ar urma să prezinte varianta contaminării în cazul de dopaj, iar jucătoarea speră să scape doar cu o mustrare, fără a fi suspendată definitiv. În cazul în care această primă instanță nu îi stabilește nevinovăția, Halep poate merge la TAS cu dosarul său, Tribunalul de la Lausanne fiind a doua cale de atac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.