Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, conferință de presă la Roland Garros: Ce a spus înainte de marea FINALĂ / VIDEO

www.gsp.ro
Simona Halep

Mai sunt doar câteva ore înaintea celui mai important meci al anului. Simona Halep joacă împotriva Jelenei Ostapenko pentru trofeul de la Roland Garros, dar şi pentru primul loc în lume. Românca se simte pregătită de finală care, dacă o va câștiga, îi va aduce primul loc în circuitul feminin, dar și 2.000.000 de euro.

Citeşte şi: Bucureștiul se transformă în galerie: Primăria instalează un ECRAN GIGANT pentru meciul lui Halep

"Azi e o nouă zi. Ieri a fost o zi frumoasă. Încerc să mă relaxez. Sunt emoţionată, cu siguranţă, dar e un sentiment frumos. De abia aştept să joc. Sunt pregătită. Vom vedea ce va fi. E greu să spun la ce să mă aştept din partea ei. Va fi un meci asemănător cu cel din sferturi. Loveşte foarte tare mingea. Va fi acelaşi plan. Mă concentrez pe mine. vreau să îmi fac meciul meu, să mă mişc bine. Va fi un meci mare. Un meci tare. Ea nu are ce să piardă, dar voi fi pregătită să îmi fac jocul meu", a spus Halep.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

Simona nu simte presiunea, dar e conştientă că se află în faţa unei performanţe uluitoare. "Acest meci este foarte important. Va fi ceva mare dacă voi câştiga mâine. Nu vreau să gândesc mult ca să nu pun presiune. Vreau doar să fie o zi mare, un meci mare. Sunt pregătită pentru asta. Am mentaliatea să joc acest meci. Cred că pot să fac fericiţi mulţi oameni de acasă. Tenisul e mult mai popular la noi în ţară", crede Halep.

Jucătoarea care poate ajunge pe priml loc în lume dacă bate în finala de la Roland Garros poate fi a doua româncă ce câştigă trofeul de la Paris, după Virginia Ruzici. "Mulţi copii practică acum tenisul. De la Virginia Ruzici nimeni nu a mai câştiat un asemenea turneu. Ar fi ceva să câştig. Pentru mine ar fi ceva extraordinar să câştig. Sper să o fac mâine şi să fiu al treilea român care câştigă. Sunt o jucătoare diferită, mă mişc mai bine. Darren îmi oferă multe sfaturi tactice, gândesc mai mult. Am învăţat să lovesc mai bine, dar şi mentalitatea. E cel mai important. M-a făcut să mă ridic, să schimb ceva la mine. E un moment mare. Mă ajută şi de aceea sunt aici astăzi", a vorbit . Vom vedea ce se întâmplă mâine. Acum 3 ani era toată familia lângă mine. Acum e doar echipa mea", a anunţat Halep.

Citește și: Replica Simonei Halep după ce Karolina Pliskova a spus că ar paria tot ce are pe victoria în finala de la Roland Garros

Simona a vorbit şi despre relaţia cu antrenorul ei, Darren Cahill. "Mi-a spus multe Darren, dar e greu să explic. Să joc fiecare punct şi să nu renunţ niciodată. Am pierdut meciuri pentru că am renunţat. Mereu ai o şansă dacă nu renunţi. Asta este cel mai important şi sper să nu renunţ niciodată. Dacă e mai cald şi mai rapid, cred că mă avantajează. Va fi o zi grea eomoţional şi psihic. Va fi o zi mare. Vom vedea ce va fi.

Acum trei ani nu m-am comportat aiurea. Nu am avut experienţă. De aceea nu am putut încheia meciul atunci. Sunt bucuroasă să fiu din nou în finală. Sunt emoţii, dar am dormit bine. M-am odihnit. Vreau să merg în teren şi să mă antrenez. Sper să nu ajungem în setul 3. Publicul din Paris m-a susţinut. Dacă vor fi cu ea, nu e problemă. Eu am oamenii mei care mă susţin. Nu o să mă gândesc prea mult la trofeu. Va fi o zi frumoasă. Să mă bucur de ea. După toţi anii în care am muncit, acum văd rezultatele", a încheiat Halep.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.