Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep continuă RĂZBOIUL cu presa: 'E un stres în plus să stai după fiecare meci să vorbeşti cu jurnaliştii'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Simona Halep tricolor bucurie

Simona Halep a afirmat că se teme să zboare cu avionul, chiar dacă face acest lucru de mulţi ani, şi a menţionat că a simţit lipsa publicului la turneele din acest an.

"În Europa zbourile sunt mai scurte şi nu prea dorm, dar când merg în SUA sau Australia sau China încerc să dorm. Mi-e frică de avion tot timpul, chiar şi după atâţia ani, am încercat să rezolv această problemă, dar se pare că nu are rezolvare", a declarat Halep într-un interviu la Digisport.

Citește și: ‘Întâmpinăm vaccinul cu pupitrul’ – Raed Arafat, ironizat de fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu!

Simona Halep a afrmat că la fiecare meci intră pe teren foarte emoţionată: "Simt tot timpul un nod în stomac, dar după 5-10 minute, totul dispare şi îmi văd de joc. Am simţit lipsa publicului la turnee, a presei nu, că e un stres în plus să stai după fiecare meci să vorbeşti cu jurnaliştii".

Ea a mai spus că simte că multe jucătoarele evoluează mai bine împotriva ei. "Cred că presiunea e strict pe favorită şi de aceea se pierde uneori în faţa unor jucătoare mai slab clasate. Consider că orice meci este greu şi deschis. Diferenţele se fac la nivel mental".

Citește și: Fostul consilier al lui Adrian Năstase prezintă versuri scrise de Radu Gyr: De citit în fiecare dimineață de Crăciun de către noi, cei care nu am trăit acele vremuri

Halep şi-ar fi dorit să joace cu Justine Henin: "Mi-aş fi dorit să joc cu Justine Henin, am studiat-o foarte mult şi am avut multe de învăţat de la ea, mai ales că avem aceeaşi înălţime şi am zis că se poate".

Ea a povestit şi ce face în timpul în care trebuie să stea izolată la un hotel înainte de vreun turneu. "O restricţie când o ai este greu de suportat, nu e uşor, dar ei la turnee încearcă să ne facă viaţa uşoară. Camera e mai mică, parcă nu ai aer, dar asta este. Trăiască telefonul şi filmele. Mai citeşti o carte şi timpul trece. Australienii sunt foarte buni pe organizare, mă aştept să fie excelent şi sunt convinsă că va fi bine. Darren Cahill îmi urmăreşte antrenamentele prin video, live, şi e bine că putem ţine legătura aşa", a precizat numărul 2 mondial.

Citește și: SURSE Primul cap care va pica în Ministerul de Interne, după numirea lui Lucian Bode ca ministru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.