Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep: Cred că am jucat foarte bine și totul mi-a mers cum trebuie

Twitter/ WTA
Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Rogers Cup (Toronto, Canada), vineri, după ce a învins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova (198 WTA), scor 6-2, 6-1. La final, românca s-a declarat mulțumită de nivelul de joc arătat.

Spre deosebire de primul meci de simplu de la Rogers Cup, miercuri, când Halep a obţinut o victorie dramatică în faţa lui Jennifer Brady, românca a avut parte de un meci rapid şi o victorie categorică. După un meci de două ore și 26 de minute contra americancei Brady, scor 4-6, 7-5, 7-6 (5), Halep s-a impus, în optimi, în doar o oră și șase minute, contra lui Kuznetsova, scor 6-2, 6-1.

"A fost mult mai bine decât ieri (n. red. - miercuri). M-am simțit mai bine pe teren, am simțit mai bine mingea. E mereu frumos să joc contra Svetlanei. Cred că am jucat foarte bine și totul mi-a mers cum trebuie", a declarat Simona Halep, pe teren, la finalul meciului din optimile Rogers Cup.

Ulterior, Halep a vorbit despre condițiile meteorologice în care s-a disputat partida, dar și despre starea sa fizică: "Îmi place să joc pe vânt, deși e frustrant pentru amândouă. Simt că lovesc bine mingea pe vânt. Sunt puțin obosită, dar poate e și firesc după această pauză lungă. Poate o să fie mai bine mâine. (n. red. - vineri).

În final, deținătoarea titlului de la Rogers Cup, cucerit în 2018, a declarat că dorește să repete performanța de anul trecut, să își apere trofeul și, implicit, punctele în ierarhia WTA: "Îmi place foarte mult să joc aici, am avut mereu rezultate bune. Sper să repet aceste rezultate și să merg până la capăt".

În sferturile de finală de la Rogers Cup, Simona Halep se va duela cu învingătoarea din partida Marie Bouzkova (91 WTA) - Jelena Ostapenko (82 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.