Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, CRITICATĂ dur de presa din Elveţia: 'O regină FĂRĂ coroană...'

halep

Simona Halep a ajuns pe locul 1 în ierarhia WTA, însă performanţa pare să nu fie îndeajuns pentru criticii tenismenei. O publicaţie din Elveţia consideră că "Simona Halep e o regină fără coroana", deoarece n-a câştigat nicun turneu de Grand Slam.

Citeşte şi: Daniel Dragomir RUPE TĂCEREA: Dezvăluiri BOMBĂ despre implicarea SERVICIILOR. Ce spune colonelul despre SRI şi moartea lui Adamescu

"Româncă a ajuns pe primul loc în ierarhia WTA deşi nu a câştigat niciun titlu de Grand Slam în carieră", notează publicaţia Tribune de Geneva.

"Susţinută de Ion Ţiriac şi antrenată de Darren Cahill, Halep a ratat anul acesta la Roland Garros şansă de a câştigă primul ei trofeu de Grand Slam. A avut în mâna finală cu Ostapenko, dar a ratat-o! La patruluni distanţă, Halep e regina WTA, dar e o regina fără coroana deoarece n-a câştigat niciun turneu major", continuă sursă citată.

Simona Halep a fost în două rânduri la un pas de a pune mâna pe un turneu de Grand Slam. În 2014, reprezentanta noastră a fost învinsă după trei seturi extrem de disputate de Maria Sharapova la Roland Garros, în timp ce vara această, tot la Openul Franţei, a pierdut în faţă Jelenei Ostapenko după ce a condus cu 6-4, 3-0.

Simona nu e însă singură tenismena care a bifat primul loc WTA înainte de a câştigă vreun trofeu de Grand Slam. Alte 6 jucătoare au fost în situaţia ei de acum: Kim Clijsters, Amelie Mauresmo, Jelena Jankovic, Dinara Safina, Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova, potrivit Ziare.com.

Citeşte şi: Dragnea, dezvăluiri despre relaţia cu Iohannis: 'Ne-am dorit să discutăm...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.