Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep defilează la Australian Open. Victorie rapidă, dar cu emoţii pe final, şi calificare în turul 3

Simona Halep victorie pumn

Simona Halep (3 WTA) a câștigat meciul cu britanica Harriet Dart (173 WTA), din turul secund al Australian Open, scor 6-2, 6-4.

Partida a început cu trei break-uri consecutive, Halep trecându-și în cont două game-uri rapide pe serviciul adversarei. Românca a avut un joc sigur, a comis mai puține erori neforțate, 10, față de 19 ale adversarei, și a cedat doar două game-uri, serviciul începând să se îmbunătățească cu trecerea jocului. Simona Halep și-a adjudecat primul set, scor 6-2, după 31 de minute. Halep a defilat şi la începutul setului 2. Cu minge de meci la 5-2, Simona Halep a pierdut propriul serviciu, după care americanca s-a apropiat la un game, 5-4. Halep şi-a valorificat în cele din urmă serviciul, într-un game în care adversara a avut minge de break, şi a închis setul la 6-4.

Dart, jucătoare de 23 de ani, venită din calificări, a trecut în primul tur de pe tabloul principal de japoneza Misaki Doi (82 WTA), marţi, la capătul unei partide care a durat două ore şi 49 de minute. Britanica s-a impus cu scorul de 2-6, 6-4, 7-6 (10-6). Simona Halep şi Harriet Dart nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

În turul 3 (1/16-finale), Simona Halep ca juca împotriva învingătoarei dintre Danielle Rose Collins (25 WTA, SUA, 26 de ani) şi Yulia Putintseva (38 WTA, Kazakhstan, 25 de ani).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.