Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, 'DESFIINŢATĂ' de un celebru antrenor: 'A EŞUAT'

www.gsp.ro
Simona Halep

Simona Halep a început perfect turneul de la Wimbledon. Românca s-a impus fără probleme în primul tur pe iarba londoneză. Chiar şi aşa, un celebru antrenor de tenis o critică la scenă deschisă atât pe româncă, dar şi alte trei jucătoare de top.

Citește și: Partea nevazută a pactului Dragnea – Iohannis

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, consideră că jucătoare precum Angelique Kerber, Simona Halep sau Garbine Muguruza au eşuat în încercarea de a domina topul mondial, după ce eleva sa a anunţat că este însărcinată. Într-un interviu pentru site-ul italian tenniscircus.com, Mouratoglu crede că lupta de la Wimbledon va fi una deschisă pe tabloul feminin, dar le consideră printre favorite pe Karolina Pliskova, Petra Kvitova şi Venus Williams.

Citeşte şi: Procurorul favorit al lui Kovesi a 'păţit-o': Implicat într-un scandal imens

"Cred că aceasta este o perioadă specială, pentru că marile campioane au avut probleme şi nu au fost prezente în competiţie. Serena e însărcinată, Kvitova a fost atacată, Azarenka a născut, Şarapova a fost suspendată pentru dopaj. În acest timp nimeni nu a demonstrat cu adevărat că merită să fie lider mondial. Acesta este adevărul: Kerber, Halep şi Muguruza au eşuat în tentativa de a domina tenisul mondial", a afirmat Patrick Mouratoglou, conform RTV. El a mai spus că, deşi însărcinată, Serena încă joacă tenis în mod regulat şi nu are niciun gând să se retragă după ce va naşte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.