Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, despre duelul de foc cu Sorana Cîrstea, din optimi de la Indian Wells: Ne-am antrenat împreună de câteva ori în ultima vreme

Euronews
Simona Halep

Simona Halep a declarat, luni, că meciul cu Sorana Cîrstea, din optimi de la Indian Wells, reprezintă o mare provocare, relatează wtatennis.com, citat de news.ro.

"Ne-am antrenat împreună de câteva ori în ultima vreme, dar nu foarte mult. Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obişnuită să joc cu româncele. Desigur că va fi un meci greu, este o jucătoare grozavă", a declarat Halep.

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucătoarea americană Cori Gauff, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16. Halep va juca în optimi cu Sorana Cîrstea.

Halep va evolua în optimi cu Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26. Cele două românce s-au mai întâlnit de trei ori până acum, dar cele mai recente partide sunt din 2010. Cîrstea conduce cu 2-1, după victorii la Cincinnati, în calificări, 6-2, 6-4, în 2010, şi la Bucureşti, în sferturile unui turneu ITF din 2008, scor 3-6, 6-3, 6-1. Tot în 2010, Halep s-a impus în optimile de finală ale turneului de la Marbella, scor 6-4, 7-6 (4).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.