Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, despre meciul cu Danielle Collins: Mă aştept la o luptă grea, pentru că e o jucătoare foarte competitivă, ca mine

Euronews
Simona Halep

Simona Halep a declarat, luni, pentru Digisport, după accederea în turul doi la Roma, că are o energie bună şi că mereu s-a simţit bine la turneul din capitala Italiei. Ea a vorbit şi despre adversara din turul doi, Danielle Collins.

”Cu Danielle Collins, ultimul meci a fost bun, ea a făcut un rezultat foarte bun în Australia, dar va fi un nou meci, altă suprafaţă. Mă aştept la o luptă grea, pentru că e o jucătoare foarte competitivă, ca mine, sper să fie un meci bun. Mă simt bine tot timpul la Roma, am amintiri frumoase. Publicul e extraordinar, terenul îmi dă încredere şi energie bună”, a spus Simona Halep, informează News.ro.

Simona Halep, locul 21 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe franţuzoaica Alize Cornet, locul 39 WTA, în turul I al turneului de la Roma.

Halep va evolua în manşa a doua cu americanca Danielle Collins, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7, scorul întâlnirilor directe fiind 1-1.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 13.176 de euro şi cu 60 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat ediţia din 2020 a turneului de la Roma, iar anul trecut a părăsit competiţia în turul al doilea, după ce a suferit o accidentare gravă la gamba stângă, care a privat-o de cea mai mare parte a sezonului. Ea mai are două finale pierdute în capitala Italiei, în 2017 şi 2018, ambele în faţa Elinei Svitolina din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.