Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după calificarea în primul turneu al anului: 'Ieri a fost groaznic. Lecţia a fost că încă iubesc tenisul şi încă vreau să fiu pe teren'

captura TV
Simona Halep

Simona Halep a declarat că a jucat mai bine în meciul cu Qinwen Zheng din semifinalele turneului de la Melbourne decât a făcut-o în partida anterioară, cu Viktorija Golubic. Românca nu a uitat de faptul că a servit "groaznic" vineri şi a precizat că în jocul cu Zheng şi-a relaxat mai mult mâna la serviciu.

"Este o senzaţie deosebită să joc finala la primul turneu al anului. Sunt fericită, cred că am jucat bine azi, ambele am jucat bine şi e drăguţ să văd că pot începe acest an destul de bine, pentru că anul trecut nu a fost uşor. La unele mingi i-am simţit puterea, este destul de puternică şi nu este uşor să returnezi astfel de mingi. Cu siguranţă serviciul m-a ajutat un pic mai mult astăzi, mi-am relaxat mâna un pic mai mult decât ieri. Ieri a fost groaznic. Azi am jucat mai bine şi sunt fericită de asta. (n.r - ce lecţii a învăţat după anul trecut) Lecţia a fost că încă iubesc tenisul şi încă vreau să fiu pe teren. Sunt aici şi vreau să uit de anul trecut, de accidentare. Vreau să mă bucur acum, să dau ce am mai bun la fiecare meci pe care îl joc şi să muncesc mai mult", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Citește și: Simona Halep s-a calificat în finala turneului Melbourne Summer Set 1

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în finala turneului de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-2, pe chinezoaica Qinwen Zheng, locul 126 WTA, venită din calificări.

Jucătoarea română va evolua în ultimul act cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 3. Kudermetova este în finală, după ce japoneza Naomi Osaka locul 13 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a retras din cauza unor probleme abdominale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.