Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon: 'Sunt mulţumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine'

WTA
Simona Halep

Simona Halep a afirmat că în fiecare zi e mai bine la Wimbledon, subliniind că este mulţumită de jocul la turneul londonez.

"Mi-am dorit să fiu aici astăzi. Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să învingi. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în faţa acestor spectatori nemaipomeniţi, care mereu mă susţin. E o plăcere. Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulţumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine. De abia aştept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi. Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoţionată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici", a spus Simona Halep la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 18 mondial şi favorită 16, a obţinut o victorie fără drept de apel în faţa numărului 4 mondial, spaniola Paula Badosa, conform news.ro.

Simona s-a impus în primul set, scor 6-1, după doar 26 de minute.

Românca a câştigat şi setul doi cu 6-2, iar meciul s-a încheiat după 59 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.