Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după ce a urcat iar pe primul loc mondial: 'Am jucat cel mai bun tenis al meu'

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep e, din nou, lider mondial! Halep a eliminat-o pe Anastija Sevastova, în numai două seturi. A fost 6-4, 6-3 pentru Halep. Halep e primul loc în clasamentul live WTA, asta până la meciul lui Caroline Wozniacki cu Monica Niculescu. Dacă Wozniacki pierde, Halep rămâne lider mondial. Dacă daneza câștigă, Halep coboară pe 2.

”Este o senzaţie extraordinară că am reuşit să câştig acest meci, ea este o jucătoarea foarte bună. Am fost un pic nervoasă, dar este o plăcere să joc pe acest teren şi mă bucur că am reuşit să joc, probabil, cel mai bun tenis. Atunci când am câştigat aici era cel mai mare turneu al meu şi mi-a oferit încredere că pot fi o jucătoare de top. De atunci, am urcat constant. Acum sunt din nou aici şi am ajuns iar în sferturi, este o senzaţie extraordinară. Nu am avut timp de shopping, sunt foarte concentrată pe turneu. Să termin aici şi apoi o să merg la shopping, trebuie să-mi cumpăr ceva.”, a spus Halep, imediat după finalul meciului.

Citește și: Ieșire VIOLENTĂ a Elenei Udrea, după declarațiile făcute de Kovesi! „Nu mi-a trecut prin cap să filmez gențile cu bani”

În faza următoare, ea va evolua pentru prima dată cu sportiva americană Catherine Bellis, locul 48 WTA, venită din calificări, care a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 7-6 (4), 6-3.

Calificarea în sferturi la Doha este recompensată cu un premiu de 68.125 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

Citește și: Legea este în Parlament! Cine se va putea pensiona de la 45 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.