Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, după ce i-a supărat pe ruși: 'Îmi place să stau la Moscova, îmi place să joc aici şi am amintiri plăcute'

WTA tour
Simona Halep

Simona Halep nu exclude să câştige Kremlin Cup, dar admite că acest lucru este dificil ţinând cont de puţinele meciuri avute în acest an din cauza accidentărilor.

"A fost un meci greu, e întotdeauna dificil să joci împotriva ei, am jucat şi în Australia şi scorul a fost strâns, astfel că ştiam că o să fie o bătălie dură. Deşi am câştigat setul I mai uşor, ştiam că este foarte puternică şi poate lovi mingea puternic şi că nu este uşor să returnezi. Dar am rămas încrezătoare până la final şi serviciul m-a ajutat foarte mult azi. (n.r. - dacă poate câştiga din nou titlul la Moscova). Este greu să mă gândesc la titlu, am fost accidentată anul acesta şi nu am jucat prea mult, dat totul este posibil, astfel că voi lupta pentru fiecare meci pe care îl voi disputa şi sper că voi putea juca mai multe partide, pentru că îmi place să stau la Moscova, îmi place să joc aici şi am amintiri plăcute din 2013", a declarat Halep, la interviul acordat după meciul cu Potapova.

Citește și: Simona Halep i-a supărat pe ruși, la Kremlin Cup

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 500 Kremin Cup, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 68 WTA.

Simona Halep va evolua în turul următor tot cu o rusoaică, Veronika Kudermetova, locul 32 WTA, sau Oksana Selehmeteva, locul 238 WTA, venită din calificări.

Accederea în manşa a doua este recompensată la Kremlin Cup, turneu pe care Halep l-a câştigat în 2013, cu un premiu de 8.200 de dolari şi cu 55 de puncte WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.