Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, enervată la culme la Cluj. Întrebarea care a scos-o din sărite pe cea mai bună jucătoare a lumii

captură Twitter
Simona Halep

Simona Halep a ajuns luni seară la Cluj, unde va participa la meciul de Fed Cup dintre România şi Elveţia, şi a transmis că, din punctul său de vedere, ea şi celelalte colege au forţa necesară pentru a câştiga cea mai importantă competiţie pe echipe din tenisul feminin.

După un Australian Open dus până în finală cu multe probleme fizice, Simona a absentat de la meciul cu Canada, jucat tot la Cluj şi câştigat fără probleme de România, iar acum speră că întoarcerea sa în sânul formaţiei de Fed Cup va fi una de bun augur: "Sper ca revenirea mea să fie bună, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar va fi frumos", a declarat liderul mondial, citat de Telekom Sport, înainte să anunţe că impresia sa este că România are toate şansele unui parcurs lung în Fed Cup, dacă va trece de Elveţia şi se va califica în Grupa Mondială: "Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu o echipă foarte bună. Toate jucăm la nivel înalt şi sper să arătăm asta şi la Fed Cup. Da, eu cred că avem şanse să câştigăm competiţia, însă nu e uşor. Obiectivul nostru este să mergem spre finală".

USR, amenințată cu scindarea. Cioloș și noul său partid, bombă cu ceas


Despre Simona s-a spus că i-a invitat la meciul de la Cluj pe Horaţiu Mălăele şi George Mihăiţă, cei doi actori cu care e bună prietenă, însă Halep spune că acest lucru nu s-a întâmplat: "Se inventează foarte multe poveşti şi despre viaţa mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, n-am invitat pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa cum dânşii ştiu. Îi invit mereu cu drag, dar acum merg la spectacol", a spus constănţeanca, vizibil iritată de întrebare, după care a plecat imediat din faţa reporterilor care-i luau interviul, potrivit prosport.ro.

Meciul România - Elveţia se joacă la Cluj, la finalul acestei săptămâni (21-22 aprilie), iar câştigătoarea va obţine calificarea în Grupa Mondială. Florin Segărceanu se bazează pe Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (40 WTA), în timp ce elveţienii mizează pe Timea Bacsinszky (46 WTA), Viktorija Golubic (107 WTA) şi Jil Teichmann (136 WTA) şi pe veterana Patty Schnyder (39 de ani, 149 WTA), convocată în ultimul moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.