Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep nu are o explicație logică pentru meciul pierdut: 'Poate și pentru că am fost un pic obosită nu a mers'

WTA
Simona Halep

Cea de a doua semifinală a Grand Slam-ului de la Wimbledon dintre Simona Halep și Elena Rybakina s-a încheiat cu victoria sportivei din Kazahstan, cu 6-3, 6-3, aceasta calificându-se în finala competiției londoneze. Halep susține că adversara ei a meritat să câștige.

„Ea a jucat foarte bine, la un nivel înalt, iar eu nu am reușit să replic la fel. Tot creditul pentru ea. A fost solidă și constantă, nu a avut fluctuații. Dar nici eu nu am făcut prea multe. Cred că i-am oferit mingea perfectă pentru jocul ei, s-a simțit confortabil pe teren. A meritat să câștige având în vedere cum am jucat eu.

Ar fi trebuit să servesc mai bine, știu că am crescut mult în ultimele trei luni la această lovitură, dar în semifinală parcă m-am întors la serviciul meu obișnuit, cu multe duble greșeli și prea moale. Dacă aș fi servit mai bine lucrurile ar fi altfel pentru mine.

În acest moment nu am nicio explicație de ce am servit atât de rău, dar se întâmplă. Am avut trei luni în care să schimb lucruri, poate e nevoie de mai mult timp să repar și să fie rutină. Poate și pentru că am fost un pic obosită nu a mers”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

„Primul meu țel acum este să merg în vacanță pentru că am muncit mult, am nevoie de un pic de odihnă. Apoi vreau să devin pe zi ce trece mai bună și să fac ce vreau pe teren: să fiu mai agresivă, să fiu creativă și să pot menține un nivel ridicat în fiecare zi. Am reușit într-o anumită măsură, dar în semifinale nu am fost destulă de bună”, a explicat Simona Halep.

„Ultimele patru săptămâni au fost bune pentru mine, iau lucrurile pozitive. Mi-am dovedit că pot juca un tenis bun, dar în semifinale poate a fost prea mult pentru mine. Asta este, vreau să muncesc în continuare și sunt sigură că voi fi mai bună săptămâna viitoare”, a conchis Simona Halep.

Vezi și: CTP, analiză tranșantă după eșecul Simonei Halep: 'A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.