Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep - favorita numărul 4 în turneul pe zgura de la Stuttgart

doartenis.ro
Simona Halep ceas

Simona Halep (locul 6 WTA) participa, în aceasta saptamâna, în turneul de tenis pe zgura de la Stuttgart, Germania, dupa esecul suferit alaturi de nationala României în Fed Cup, 1-4 cu Germania).

Românca în vârsta de 24 de ani a fost desemnata favorita cu numarul 4 la câstigarea trofeului, dar nu va avea o misiune usoara în Germania. Turneul de tenis de la Stuttgart este de categorie Premier si are premii totale în valoare de 759.000 de euro.

Simona este calificata direct în turul secund, acolo unde se va duela miercuri cu Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 27 WTA) sau cu o sportiva venita din calificari. Daca Pavlyuchenkova se impune în prima mansa, meciul cu Halep va fi al 7-lea disputat în circuit de cele doua. Precedentele 6 au fost adjudecate de românca, însa niciunul nu s-a jucat pe zgura, suprafata de la Stuttgart.

Accidentata la picior dupa jocurile de Fed Cup cu Andrea Petkovic (30 WTA), scor 6-4, 6-7, 6-4, respectiv cu Angelique Kerber (3 WTA), scor 2-6, 2-6, Simona Halep se poate întâlni cu a doua favorita, Kerber, în finala la Stuttgart, în timp ce favorita principala, Agnieszka Radwanska (Polonia, 2 WTA), îi poate fi adversara în semifinale, noteaza ProSport, potrivit Mediafax.

Halep a ajuns pâna în semifinale la editia din 2015 a turneului Premier de la Stuttgart, când a pierdut cu daneza Caroline Wozniacki, scor 5-7, 7-5, 2-6. Pe tabloul principal de la Stuttgart va evolua si Monica Niculescu (31 WTA), cea care o va întâlni în primul tur pe Caroline Garcia (Franta, 45 WTA).

Iata posibilele adversare ale Simonei Halep la Stuttgart, daca favoritele îsi câstiga meciurile: Turul 2 - Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 27 WTA), Sferturi - Roberta Vinci (Italia, 8 WTA, Semifinale - Agnieszka Radwanska (Polonia, 2 WTA), Finala - Angelique Kerber (Germania, 3 WTA) sau Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.