Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justine Henin, una dintre preferatele Simonei Halep, prefațează semifinala cu Muguruza: 'Va trebui să fie atentă la serva lui Garbine'

WTA
Simona Halep

Justine Henin, deținătoare a șapte trofee de Mare Șlem, a prefațat duelul dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza, din semifinalele Australian Open. Fosta jucătoare belgiană este de părere că meciul dintre Halep și Muguruza va fi foarte echilibrat, anunță MEDIAFAX.

”Va fi un meci frumos pentru că amândouă au jucat foarte bine în ultimele câteva zile și se poate observa că ambele au foarte multă încredere. Au stiluri de joc diferite și asta este ceea ce ne place să vedem. Simona pare că este foarte motivată. Darren Cahill s-a întors în staff-ul ei și putem vedea că există stabilitate acolo și faptul că vrea să joace mult mai agresiv. Partida ce va urma va fi dificilă atât fizic, cât și mental, dar putem observa că încrederea sa este mare și am văzut acest lucru și azi, în sferturile de finală. Garbine, este plăcut să o vedem din nou la acest nivel. Întotdeauna am crezut că acesta este locul unde ar trebui să se afle. A returnat servicii foarte bine și a avut serve bune, dar și rele. Simona va trebui să fie atentă la serva lui Garbine, pentru că va încerca să fie foarte agresivă. Va fi o cheie pentru Garbine. Este dificil de spus ce se va întâmpla, dar cred că jocul va fi la un nivel foarte înalt”, a declarat Justine Henin, pentru Eurosport.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

”Muguruza nu s-a grăbit și s-a gândit la ce este bine pentru ea. Pare că ea și Conchita Martinez s-au regăsit. Simona și Darren Cahill au lucrat împreună câțiva ani și se pare că o înțelege foarte bine. Nu este emoționată. Există o scânteie înăuntrul ei. Este nevoie de cineva care o cunoaște, care o menține calmă și cineva care poate vorbi sincer. În tenisul feminin, este dificil să ai parteneriate de lungă durată cu antrenorii. Cred că pentru a menține stabilitatea, este nevoie de o colaborare pe termen lung. Ambele jucătoare au antrenori foarte buni”, mai spus septupla campioană de Mare Șlem.

Henin a vorbit și despre faptul că Simona Halep a declarat că fosta jucătoare din Belgia este idolul ei: ”Când urmăresc jocul Simonei, pot vedea că m-a urmărit. Nu suntem foarte înalte, așa că poate las de văzut că nu este necesar să fii foarte înaltă pentru a avea succes și să crezi în calitățile tale. Am auzit că Simona m-a admirat ca jucătoare și sunt foarte fericită de acest lucru. Și mie îmi place foarte mult de ea pentru că văd că are un spirit de luptătoare. Îmi place cum se mișcă pe teren și faptul că își respectă adversara”.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

La conferința de presă de la Australian Open, Simona Halep a declarat: ”Justine Henin a fost idolul meu și, acum câteva zile, am fost întrebată împotriva cui aș vrea cel mai mult să joc. Am spus Justine Henin. A fost visul meu să mă înfrunt cu ea într-o zi, dar nu s-a întâmplat. Vreau să îi mulțumesc pentru inspirația pe care mi-a dat-o de-a lungul carierei sale și pentru că a fost un model pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri de la ea”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.