Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep și-a aflat ADVERSARA care îi stă în cale pentru a redeveni lider mondial: A pierdut doar două întâlniri din cele 9

simona halep

Karolina Pliskova, locul 7 WTA şi favorită 5, s-a calificat, noaptea trecută, în semifinalele turneului Miami Open, fază în care o va întâlni pe Simona Halep, numărul 3 mondial şi favorită 2. Dacă o bate pe Pliskova, Halep redevine lider mondial.

Pliskova a învins-o în sferturile de finală pe compatrioata sa Marketa Vondrousova, locul 59 WTA, scor 6-3, 6-4, scrie news.ro.

Citește și: Lovitură pentru clienții Orange! Ce se întâmplă cu rețeaua

Halep a trecut în sferturi de sportiva chineză Qiang Wang, numărul 18 mondial, scor 6-4, 7-5 şi mai are nevoie de o victorie pentru a reveni pe locul I WTA.

Simona Halep şi Karolina Pliskova au mai fost adversare de nouă ori, iar românca a câştigat şapte din aceste confruntări. Ultima dată, cele două sportive s-au întâlnit în Cupa Federaţiei, când câştigătoare a fost Halep.

Citește și: Concursul muzical internaţional Eurovision 2019 ar putea fi anulat! Care este cauza

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în turul al treilea la competiţia din Florida, când a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 3-6, 6-2, 6-3. Jucătoarea română a obţinut cel mai bun rezultat la Miami în 2015, când a fost eliminată în semifinale de Serena Williams.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.