Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile turneului de la Montreal

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuznețova, vineri, de la ora 19,30 (ora României), în sferturile de finală ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari.

Halep, finalistă anul trecut la turneul canadian, a dispus în optimi de Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-3, 6-3.

Kuznețova (31 ani, 11 WTA) s-a impus și ea în fața unei reprezentante a Cehiei, Petra Kvitova (13 WTA), cu 7-6 (2), 6-3, aceasta fiind doar a doua victorie a Svetlanei în șase meciuri cu Kvitova.

Halep și Kuznețova s-au înfruntat până acum de șase ori, iar scorul este egal, 3-3, românca obținând una dintre victorii chiar la Toronto.

Rusoaica s-a impus în prima confruntare, din 2011, cu 6-0, 6-4 în turul al doilea la Miami, dar apoi au urmat două succese ale Simonei, în 2011, în primul tur la Toronto, cu 4-6, 6-4, 6-3, și în 2013 la Roma, în primul tur, cu 6-1, 6-1. Kuznețova a ieșit învingătoare în 2014, în optimi la Stuttgart, cu 7-5, 7-6 (4), Halep a câștigat în același an la Roland Garros, în sferturi, cu 6-2, 6-2, iar rusoaica s-a impus în ultimul meci, anul acesta în semifinale la Sydney, cu 7-6 (5), 4-6, 6-3.

La Toronto, anul acesta, Halep a trecut de Daria Gavrilova (Australia) și Karolina Pliskova, în timp ce Kuznețova le-a învins pe compatrioata sa Ala Kudriavțeva și pe Petra Kvitova.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.