Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep i-a lăsat MASCĂ pe americani: 'Nu eu sunt cea mai bună'! Cine e preferata ei și ce spune despre viitoarea adversară de la Indian Wells - VIDEO

www.digisport.ro
Simona Halep

Invitată în studioul postului Tennis Channel, după victoria înregistrată în faţa chinezoaicei Qiang Wang în optimile Indian Wells, Simona Halep a declarat că se simte excelent pe terenul turneului din California, afirmând că jocul ei este unul foarte precis.

La intrebarea "Te simti diferit pentru ca esti numarul 1 in lume?" Simona l-a lăsat cu gura căscată pe moderator şi nu numai: "Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam".

Citește și: Anunț de milioane pentru Simona Halep: Va rămâne pe primul loc mondial, după ce marea sa rivală Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Indian Wells

Halep a mai declarat că sportiva americancă o inspiră în continuare, fapt pentru care a mers şi la meciul disputat de aceasta împotriva surorii sale Venus, câştigat de cea din urmă, în turul al treilea, cu 6-3, 6-4: "Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă, sunt foarte motivate şi am multe lucruri de învăţat de la ele".

Întrebată dacă Serena a ajutat-o să semneze contractul cu noul sponsor tehnic, "Simo" a mai spus: "Domnul Ţiriac m-a ajutat şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike", potrivit Digisport.ro.

In sferturile turneului de la Indian Wells, Simona Halep se va duela cu Petra Martic, 51 WTA, despre care a spus: "E o adversară foarte dificilă, deoarece serveşte destul de tare şi are un forehand cu mult top spin ... Aşa că va trebui să muncesc mult"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.