Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep și-a luat iubitul la turneul de tenis de la Beijing

captura kanal d
Simona Halep Toni iuruc iubit

Simona Halep a ajuns, joi dimineață, la Beijing, alături de staff-ul său, dar și de iubitul Toni Iuruc, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

În fotografiile publicate pe Weibo – prima și mult timp unica rețea de socializare din China, Simona este surprinsă la ajungerea în orașul Jocurilor Olimpice din 2008 purtând un tricou cu un mesaj sugestiv pe spate: „reps and repet-ition”, amintind de limbajul folosit în sălile de fitness. Simona Halep forțează pentru al doilea an consecutiv participarea la China Open, ultimul turneu Premier Mandatory al sezonului. Accidentată la spate în optimile de la Wuhan și retrasă după doar nouă game-uri din duelul cu Elena Rybakina, constănțeanca s-a ținut de planul anunțat imediat pe Twitter: „plec la Beijing, fac tratament și rămân încrezătoare că mă pot recupera rapid”.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

Turneul de la Beijing are, în primul rând, o importantă miză financiară. WTA-ul oferă bonusuri substanțiale jucătoarelor din Top 10 care iau startul în toate cele patru turnee Premier Mandatory și în toate cele 5 Premier 5. Simona are deja setul complet de turnee Premier 5 disputate (Dubai, Roma, Rogers Cup, Cincinnati, Wuhan), iar prezența la Beijing ar îndreptăți-o să aplice pentru „Super Bonus”, în total un milion de euro dacă va termina anul pe prima poziție în clasamentul mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.