Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep i-a transmis un mesaj video lui Andy Murray, după ce fostul lider mondial a anunțat că se retrage: 'Te admir foarte mult și îți vom simți lipsa'

simona halep

Simona Halep, Johanna Konta şi Naomi Osaka se află printre jucătoarele care i-au adus un omagiu lui Andy Murray, într-un filmuleţ postat pe site-ul WTA, după ce britanicul a anunţat că Australian Open ar putea fi ultimul său turneu din carieră.

"Bună, Andy!. Îmi pare foarte, foarte rău că trebuie să te retragi. Te admir foarte mult şi cu siguranţă îţi vom simţi lipsa. Mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru tenis, în special pentru tenisul feminin, ne-ai susţinut mereu. Îţi doresc tot ce este mai bun în viaţă şi mereu să zâmbeşti", a spus Halep, scrie news.ro.

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk

Johanna Konta, Naomi Osaka, Heather Watson, Victoria Azarenka, Angelique Kerber sunt celelalte sportive care îl omagiază pe Murray.

Britanicul Andy Murray, fost lider ATP, acum pe locul 230 mondial, a declarat, vineri, că Australian Open ar putea fi ultimul său turneu, relatează atptour.com.

Citește și: Juncker salută o decizie controversată a Guvernului României

Murray a fost vizibil emoţionat şi a plâns la conferinţa de presă susţinută la Melbourne. La început, după ce a fost întrebat cum se simte, el a răspuns: “Nu grozav” şi apoi i-a venit să plângă, astfel că a ieşit din sală pentru scurt timp, pentru a-şi reveni.

El a spus că durerea la şoldul drept, din cauza căreia a fost operat în urmă cu un an, nu a dispărut şi a făcut să nu mai aibă bucuria dinainte de a se antrena şi a participa la competiţii.

Citește și: Creștere semnificativă a salariilor!

Întrebat dacă Australian Open ar putea fi ultimul său turneu, Murray, de cinci ori finalist la Melbourne, a răspuns: “Cu siguranţă există şansa să fie aşa. După cum am spus, nu sunt sigur că pot juca încă patru sau cinci luni cu aceste dureri. Am opţiunea să fiu operat din nou şi mă gândesc serios la asta. Unii sportivi au făcut asta şi au revenit în competiţii, dar nu există garanţii. Motivul unei astfel de operaţii nu ar fi revenirea în sportul profesionist. Este pentru o calitate mai bună a vieţii”.

Murray, în vârstă de 31 de ani, a fost lider ATP în perioada noiembrie 2016-august 2017

Citește și: S-a aflat! Cine e, de fapt, românul care a realizat din ‘umbră’ discursul lui Donald Tusk

.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.