Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep: încep să resimt oboseala

Simona Halep

Simona Halep a vorbit despre ce a însemnat pentru ea anul 2019, dar și cum vede următorul sezon din tenis, alături de antrenorul australian, Darren Cahill. Fostul lider mondial a precizat că este conștientă de fluctuațiile din evoluția ei, încă oboseala și-a spus cuvântul.

"Nu sunt dezamăgită, mai ales dacă e să compar acest an cu 2018. Dar trebuie să recunosc că am avut multe suișuri și coborâșuri. Poate pentru că am fost în top timp de șase ani și nu m-am odihnit niciodată mai mult de trei săptămâni", a spus Halep, conform site-ului tennisworlditalia.com.

Simona Halep a câștigat în 2019 cel de-al doilea turneul de Grand Slam din cariera ei, Wimbledon, unde s-a impus în fața americancei Serena Williams. La Turneul Campioanelor, ultima competiție la care a participat, a fost eliminată încă din faza grupelor.

Jucătoarea din Constanța, care a încheiat anul pe locul patru în ierarhia mondială, a reînceput colaborarea cu Darren Cahill și are gânduri mari pentru 2020.

"Încep să resimt oboseala, atât psihic, cât și fizic", a adăugat Simona Halep, care a continuat: "La finalul sezonului, am simțit că mă prăbușesc, chiar dacă e destul de normal la acest nivel. Dar sunt optimistă în perspectiva anului 2020, am motivație să joc bine".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.