Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, Karolina Pliskova, Elina Svitolina și Venus Williams, calificate la Turneul Campioanelor

www.gsp.ro
Simona Halep

Jucătoarele de tenis Simona Halep, Karolina Pliskova, Elina Svitolina și Venus Williams și-au asigurat prezența la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Singapore în perioada 22-29 octombrie.

Românca Simona Halep va bifa a patra sa participare consecutivă la WTA Finals, competiție care reunește cele mai bune opt jucătoare dintr-un sezon. Cele patru se alătură spaniolei Garbine Muguruza, liderul mondial WTA, prima care și-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor din acest an.

''Felicitări Simonei, Karolinei, Elinei și lui Venus pentru calificarea la BNP Paribas WTA Finals Singapore, Fiecare din aceste jucătoare a avut sezoane incredibile și s-au pus în postura de a concura la finala de sfârșit de an și de a cuceri prestigiosul Trofeu Billie Jean King. Suntem nerăbdători le urmărim pe toate la Singapore'', a transmis președintele WTA, Steve Simon, conform Agerpres.

Citește și: Marius Copil, eliminat în optimile de finală ale turneului de la Shenzhen

Simona Halep a jucat finala Turneului Campioanelor chiar la debutul său în competiția de la Singapore, în 2014, după ce a învins liderul mondial Serena Williams, pentru ca apoi să piardă în fața americancei în ultimul act.

Simona a cucerit anul acesta titlul la Madrid și a jucat finala turneului de la Roland Garros.

Karolina Pliskova, fost lider WTA, este la a doua sa participare la WTA Finals. Cehoaica a devenit anul acesta a 23-a femeie care deține prima poziție în clasamentul WTA și prima reprezentantă a țării sale. Pliskova a cucerit trei titluri în acest an, la Brisbane, Doha și Eastbourne.

Pentru Elina Svitolina va fi prima prezență la Singapore, la finalul unui sezon în care și-a trecut în palmares cinci titluri WTA, la Taipei, Dubai, Istanbul, Roma și Toronto.

Venus Williams va juca pentru a cincea oară la Turneul Campioanelor, dar prima la Singapore. Americanca a câștigat trofeul Billie Jean King în 2008, la Doha, după o victorie în fața sorei sale Serena în grupă. Anul acest, Venus (37 ani) a jucat două finale de Grand Slam, la Australian Open și Wimbledon.

La dublu s-au calificat deja perechile Elena Vesnina/Ekaterina Makarova (Rusia), Martina Hingis (Elveția)/Yung-Jan Chan (Taiwan), Ashleigh Barty/Casey Dellacqua (Australia) și Lucie Hradecka/Katerina Siniakova (Cehia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.