Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, la Paris, la conferința dinainte de Roland Garros: 'Am avut şansa să ating din nou trofeul şi mi-am dorit să îl iau acasă, dar nu am avut voie'

Roland Garros
simona halep roland garros

Simona Halep se pregătește pentru debutul de la Roland Garros, acolo unde o va întâlni, în primul tur, pe Ajla Tomljanovic. Sportiva din Constanța este deținătoarea trofeului la French Open, anul trecut s-a impus în fața americancei Sloane Stephens, potrivit mediafax.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

Înaintea primul meci, Simona Halep a susținut o conferință de presă, iar românca a apărut cu zâmbetul pe buze în fața jurnaliștilor.

Citește și: Simona Halep ar putea pune mâna pe o sumă uriașă ! Cât ar putea încasa

(n.red. - După ce ai câştigat anul trecut, nu eşti câtuşi de puţin preocupată de faptul că s-ar putea să fii prea fericită pentru a juca din nou la cel mai înalt nivel al tău?) - "Probabil. Sunt prea încântată că sunt în această postură, trebuie să recunosc, dar nu este ceva rău. Voi încerca să fac lucrurile ca un copil. Mi-am dorit asta atât de mult, încât, acum, când am acest trofeu, vreau să mă bucur şi să zâmbesc. Ieri am avut şansa să ating din nou trofeul şi mi-am dorit să îl iau acasă, dar nu am avut voie. Dar, am făcut o fotografie, ceea ce este cel mai important pentru mine", a spus Simona Halep, la conferința de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.