Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, mesaj EMOȚIONANT, după înfrângerea dureroasă de la Australian Open: 'Nu este trofeul pe care l-am dorit'

www.reuters.com
Simona Halep AO

Simona Halep, locul doi mondial, a postat un mesaj pe Instagram, în care subliniază că este recunoscătoare pentru experienţa de la Openul Australiei, deşi nu a obţinut trofeul dorit.

”Rămas bun, Melbourne! A fost un turneu minunat, întotdeauna este un moment special să joci o finală de Grand Slam. Nu este trofeul pe care l-am dorit, dar sunt cu adevărat recunoscătoare pentru această experienţă. Îţi mulţumesc D (n.r. - Darren Cahill) că ai fost alături de mine în această călătorie frumoasă. Este a doua noastră finală de Grand Slam, să sperăm că voi întâlni din nou această oportunitate şi a treia oară să fie momentul nostru", a fost mesajul postat de Simona Halep, pe contul ei de Instagram, potrivit News.ro.

Citește și: Explicațiile înfrângerii! O celebră fostă jucătoare, fană a Simonei Halep, dezvăluie motivele eșecului de la Australian Open: 'Darren Cahill se temea de asta'

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi a coborât, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă fiind noul lider WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.