Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicațiile înfrângerii! O celebră fostă jucătoare, fană a Simonei Halep, dezvăluie motivele eșecului de la Australian Open: 'Darren Cahill se temea de asta'

www.reuters.com
Simona Halep

Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie şi o susţinătoare declarată a Simonei Halep, a dezvăluit de i-a transmis Darren Cahill înaintea finalei pe care românca a pierdut-o la Australian Open în faţa lui Caroline Wozniacki, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6.

Antrenorul ustralian i-a mărturisit că se teme de condiția fizică a Simonei Halep, epuizată după meciurile lungi pe care le disputase pe parcursul turneului.

Citește și: Simona Halep, OVAȚIONATĂ la sosirea în România, după finala pierdută în fața lui Wozniacki: 'E foarte TRIST'

"Darren mi-a spus că era nerăbdător să înceapă meciul, dar rezervorul Simonei era la un nivel minim, din ce în ce mai scăzut de la meci la meci şi din cauza asta se temea.

Până la urmă, a fost remarcabil felul în care a luptat Simona chiar şi în aceste condiţii. Eu una am rămas uimită", a spus Chris Evert pentru ESPN, potrivit gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.